Общи условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Онлайн магазинът anatomica.bg (собственост на компания “Епсилон 2018” ЕООД) предлага услигите си към посетители/членове/клиенти на сайта, приели условията за потребление. Поръчвайки чрез anatomica bulgaria e-store Вие се съгласявате с нашите условия, за това Ви молим да ги прочетете внимателно!

ДОСТАВКА И БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Доставката за суми над 150 лв за за наша сметка до офис на Еконт или домашен адрес

За суми под 150 лв доставката е за сметка на клиента

ЕЛЕКТРОННИ СЪОБЩЕНИЯ

Посещавайки нашия сайт, правейки поръчки или свързвайки се с нас чрез електронно съобщение(е-mail, mesenger), Вие влизате в контакт с нас по електронен път. За това е нужно да се потвърди правото на anatomica bulgaria да влиза в контакт с Вас по същия електронен начин. Съгласете се предварително ,че тези електронни комуникации и информация ,които се движат през тях ,отговарят на приложимите правни изисквания и правила за обмена на тази комуникация в писмена форма.


ЛИЦЕНЗ И ДОСТЪП ДО ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН

Anatomica Bulgaria предлага на своите клиенти ограничен лиценз за достъп и ползване на сайта, за разполагане на поръчки и комуникация с компанията. Лицензът не включва правото на препродаване. Посетителите на anatomica.bg се ползват с ограничено, отменимо и с неизключително право да създават хипер връзка (hyper link) към началната страница на уеб сайта на anatomica.bg, дотогава докато тази връзка не описва anatomica e-store или продуктите и услугите им в неверен, подвеждащ, пренебрежиелен или друг обиден начин. Всяко неоторизирано ползване прекъсва лиценза или достъпа предоставен от Anatomica Bulgaria.

ОГРАНИЧАВАНЕ ОТГОВОРНОСТТА ОТ ПОЛЗВАНЕТО НА ОНЛАЙН МАГАЗИНА

Онлайн магазинът anatomica e-store приема “което е “ и “наличното “като процедура. Макар че 95 процента от продуктите ни са от AnatomicHelp Greece и описанието, информацията и инструкциите са директно от пройзводителя, Anatomica e-store не дава никакви изявления или гаранции от никакъв вид, преки или косвени по отношение на работата на онлайн магазин, както и зa информацията, съдържанието, материалите и продуктите, съдържащи се в него. Поради тази причина, потребителите на anatomica.bg се съгласяват да го ползват на свой риск. Anatomica.bg не гарантира ,че сайтът ,сървърите или имейлите изпратени от anatomica e-store (anatomica.bg@gmail.com) не съдържат вируси или други вредни елементи. Онлайн магазинът не поема отговорност за щети от всякакъв вид, които могат да бъдат причинени от ползване сайта на онлайн магазина, включително, но не само, преки, косвени, случайни и случайни и закономерни щети

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Anatomica.bg се старае да бъде максимално точни в описанието и характеристиките на продуктите показани в сайта. Въпреки това anatomica bulgaria не носи отговорност, ако характеристиките или друго съдържание, свързани с продукти продавани чрез онлайн магазина anatomica.bg е неточна, непълна, без време, дата или като цяло неточна .

ПРИЛОЖИМО ПРАВО-СПОРОВЕ

Посетителите в онлайн магазина anatomica.bg автоматично се съгласяват, че тези условията за ползване се уреждат от законите на Българската държава по всеки спор възникнал между потребителите и онлайн магазина anatomica.bg e-store. Всеки диспут свързан по всякакъв начин с ползването на онлайн магазина, услугите или продуктите продавани чрез сайта, първо ще бъдат разрешавани извън съда. В случай на такъв анализ, споровете и свързаните с тях въпроси ще бъдат решавани в съда.

ПРАВО ДА ПРОМЕНЯ

Онлаин магазина anatomica.bg си запазва правото да прави всякакви промени в онлаин магазин, търговската политика и условията за ползване по всяко време, когато прецени за необходимо.

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКАТА И ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

Право на връщане на поръчената от Нас стока имат клиентите когато продукта е дефектен и това в рамките на 14 дена от датата на получаването. Връщането е за наша сметка (когато продукта е с дефект). В нашата страница anatomica.bg клиентите нямат право на връщане както и на замяна на закупената стока без дефект. Също при направена поръчка от клиента и незаявяване за получаване на същата той ни дължи всичките такси за куриерски услуги за изпращане и за връщане на стоката. При неизпълнение на задълженията от страна на клиента те ще бъдат решавани в съда.

ANATOMICA BULGARIA – EPSILON 2018 LTD