Стабилизатор за неправилна стойка - one size

  • Марка: AnatomicHelp
  • Кат. номер: 6322

Код: 6322. Стабилизатор за неправилна стойка за раменне и гръб

• Подобрява гръбначната стойка
• Комфортни подложки за подмишниците 
• Регулиране на корекцията с велкро фиксиране
• Дишащ, хипоалергичен и еластичен материал

Иновативен ONE SIZE продукт - Един размер за всички 

Този стабилизатор  се препоръчва от ортопедични асоциации и е с всички необходими медицински сертификати ISO 9001, ISO E3/833/99

• Кифотична неправилна стойка
• Болест на Schoermann-Mаu
• Паравертебрална миалгия

Раменният one size стабилизатор на „anatomichelp“ подпомага изграждането на правилна гръбначна стойка. Подобрената стойка води да намаляване на болките в гърба и предотвратява развитието на усложнения. Ергономичният one size стабилизатор от антимикробен, безлатексов и еластичен материал е с комфортна форма на подмишничните детайли.

1. Поставете Раменния стабилизатор Стандарт върху гърба така, че презрамките свободно да са прехвърлени през раменете. Двата банела да са симетрично от двете страни на гръбначния стълб, хванете с ръце двата края на поясната част на продукта.
2. Обтегнете поясната лента напред и фиксирайте посредством велкро елементите.
3. Презрамките се кръстосват отзад върху банелите, обтягат се, като едновременно раменете се изпъват назад. Така се получава коригирана стойка.
4. Презрамките се фиксират посредством велкро елементи върху или над поясната лента.

Инструкции за пране:

Преди пране залепете велкро елементите един за друг. Отстранете двата метални банела. Продуктът се изпира ръчно с температура на водата 30 C°. Не прилагайте белина! Ще увеличите времето за възможна употреба, ако при пране не изстисквате силно чрез усукване. Оставете изсъхването да става на стайна температура без прилагане на директен източник на топлина. Не поставяйте в сушилня.

-Не е препоръчително да се спи с него. През нощта мускулатурата трябва да почива.

-Не е препоръчително да се използва по цял ден. Прекомерната употреба води до ленивост на мускулите. Препоръчително е да се използва в комбинация с подходящи упражнения развиващи гръбната мускулатура.

-Носене през деня: Не се препоръчва повече от 4-5 часа на ден.

75,00 лв. 49,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 49,00 лв.
Моля, изберете: