“САНТОРИНИ”, ОРТОПЕДИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СПАНЕ

  • Марка: AnatomicHelp
  • Кат. номер: 0012

КОД:0012 – Ортопедична възглавница за спане “SANTORINI“ (От visco elastic алое Вера, silicone memory, с калъфка от памучен плат. Специално проектиран с извивка в центъра, за да поддържа по-добре врата при спане по гръб и по-високи ъгли, за анатомично спане настрани. Един размер: 53 X 32 X 12/6 cm)

Анатомична възглавница за спане от висококачествена мемори пяна силикон  (виско ластик), която се приспособява към формата на тялото с отделно калъфка с чип от памучен плат. Има анатомична форма за поддържане на правилната позиция на тялото. Уникалният материал, от който е изработен, се адаптира за няколко секунди към всяка извивка на тялото, като предлага необходимата опора и плавно разпределение на натиска. Веднага щом се изправите, материалът се връща в първоначалната си форма.

Осигурява възможно най-добрата опора за врата и шийните прешлени.
Адаптира се идеално към формата на главата и шията и същевременно осигурява добрата стойка на тялото по време на сън.
Високото качество на уникалния материал, от който е изработена възглавницата, съчетано с нейната анатомична форма спомага за правилното разпределение на приложеното налягане. Като в същото време има благоприятен ефект върху доброто кръвообращение.
Предлага идеални условия за спокоен сън и приятно събуждане.

ANATOMICA BULGARIA

 

179,00 лв. 89,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 89,00 лв.
Моля, изберете: