“MYKONOS“ – S РАЗМЕР, ОРТОПЕДИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА

  • Марка: AnatomicHelp
  • Кат. номер: 0013

КОД:0013 / Small – Ортопедична възглавница за спане “MYKONOS“. Подходяща за деца след 3 години. Ергономична-анатомична форма, за да поддържа правилното положение на главата (От висококачествена, visco elastic алое Вера, silicone memory, с калъфка от памучен плат. Размер: 47 X 32 X 5cm/8 cm)

Начин на употреба: Високата страна (8 см) е само за спане настрани а ниската (5 см) за по гръб и настрани

Анатомична възглавница за спане от висококачествена мемори пяна силикон  (виско ластик), която се приспособява към формата на тялото с отделно калъфка с чип от памучен плат. Има анатомична форма за поддържане на правилната позиция на тялото. Уникалният материал, от който е изработен, се адаптира за няколко секунди към всяка извивка на тялото, като предлага необходимата опора и плавно разпределение на натиска. Веднага щом се изправите, материалът се връща в първоначалната си форма.

Осигурява възможно най-добрата опора за врата и шийните прешлени.
Адаптира се идеално към формата на главата и шията и същевременно осигурява добрата стойка на тялото по време на сън.
Високото качество на уникалния материал, от който е изработена възглавницата, съчетано с нейната анатомична форма спомага за правилното разпределение на приложеното налягане. Като в същото време има благоприятен ефект върху доброто кръвообращение.
Предлага идеални условия за спокоен сън и приятно събуждане.

ANATOMICA BULGARIA 

 

159,00 лв. 79,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 79,00 лв.
Моля, изберете: