3D ВЪЗГЛАВНИЦА (РАЗМЕР M, 1-8 М) ПРОТИВ ПЛОСКА ГЛАВА

  • Марка: AnatomicHelp
  • Кат. номер: 0908 - M

Важно: Възглавницата се предлага без калъфка (предлага се  допълнително и е на стойност 8 лв). Можете естествено да сложите всяка друга Ваша калъфка но сме задължени за Ви информираме преди изпращането на поръчката защото много клиенти  разбират след като получат възглавница и поръчват отново само калъфка/и

При желание поръчвай тук 

https://anatomica.bg/mobile/product/details?Id=77&langId=0


ЕРГОНОМИЧНА-ОРТОПЕДИЧНА-АНАТОМИЧНА ЛЕЧЕБНА 3D ВЪЗГЛАВНИЦА (код-908) – РАЗМЕР М – ЗА БЕБЕТА СЛЕД 1-ВИЯ МЕСЕЦ – 1-8  месечна възраст   (за профилактика на синдром на плоска глава, плагиоцефалия, брахицефалия, долихоцефалия). -For prevention of flat head syndrome & plagiocephaly-

Произведено в Гърция от AnatomicHelp!

Иновативната ергономична-ортопедична 3D дишаща бебешка възглавница (код 908) от AnatomicHelp еминимизира натиска върху задната част на главата на бебето, докато лежи. Главата на бебето се нуждае от подкрепа и защита, за да не се деформира. Това дишащо 3D гнездо-възглавница е най-ефективния начин да се намали непрекъснатото налягане върху главата на бебето и да се поддържа правилно формата на главата. Предотвратява и лекува синдрома на плоската глава както каските.

Черепната кост на бебето е особено мека през първите месеца след раждането и поради това е склонна към деформация. Тъй като новородените обикновено прекарват много часове на ден в легнало положение, деформациите на главата са честа последица. Тук влиза в действие тази иновативна 3 D възглавница която е проектирана така, че между главата на бебето и матрака да има само няколко милиметра. Подсилването на врата на възглавницата също стабилизира гръбначния стълб. Главата и гръбначният стълб на кърмачето се държат в изправено положение; главата обаче може да се върти наляво и надясно. Възглавницата предотвратява деформация или поддържа регресия. Възглавницата помага и за укрепване и стабилизиране на мускулите на врата, гърба, раменете, ръцете и таза. ДЕТАЙЛИ:  ВЪЗДУШНА БЕЗОПАСНОСТ – Първокласна 3D проветряваща въздушна мрежа, тази дишаща детска възглавница позволява постоянен, освежаващ въздушен поток за безопасна среда за сън за Вашето бебе.  ЕРГОНОМИЧНА ОПОРА – Одобрена от асоциацията на педиатрите и детски ортопеди, тази профилактична възглавница разпределя равномерно натиска върху главата на бебето, предотвратява и коригира синдрома на плоската глава и всички други деформации. Оформената опора за врата поддържа главата в хармония с гръбначния стълб, идеална за бебета 0-12 месеца (вижте размерите)  МНОГО ФУНКЦИОНАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ВАШЕТО БЕБЕ – тази възглавница за новородено има по-големи размери от другите, за да предотврати падането на бебето, перфектна като подарък. Тази прекрасна възглавница може да се използва, освен за спане и на детски столчета за кола, люлки, детски колички, постелка за игра или кърмене.  100% ГАРАНЦИЯ: За Удовлетвореност на клиентите – бебешката възглавница AnatomicHelp за новородено е преминала строги международни сертификати за качество, за да гарантира пълна безопасност и екологичност, и е подкрепена от педиатри и ортопеди, за да сте сигурни, че това е най-добрата възглавница за вашето бебе.

Поставете главата на бебето си в центъра на кухината на възглавницата и го оставяйте да спи, когато той желае. Плагиоцефалия (изкривяване на едната страна на главата на бебето) се появаява в ранен стадий от живота на новороденото. Ако тя не бъде открита и лекувана своевременно, тя може да доведе до асиметрия на лицето.

 

Високо качество с иновативен дишащ материал 3D, производство от специазирана сертифицирана компания с ISO система Anatomic Help Greece.

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА НОВОРОДЕНИ И ЗА КЪРМАЧЕТА Εлиминира натиска която приема главата (върху главата) Адаптира се към главата на бебето за максимален комфорт Премахва влагата и увеличава въздушния поток през специалните й отвори. 100%  противоалергична възглавница. Предотвратява растежа на микроорганизмите. Моля, обърнете внимание: Когато лежи бебето във въглавницата, главата му трябва напълно да запълни кухината. Възглавницата поддържа врата, но не докосва раменете.

 

Иновативната 3D ергономичната възглавница се използва навсякъде, където детето лежи по гръб – например в леглото или количката. Главата на кърмачето лежи удобно, балансирано и детето е спокойно. Естественото развитие на бебето се подпомага оптимално с помощта на възглавницата.

Научно потвърден ефект: Завършени проучвания показват, че 3D възглавницата от anatomichelp има лечебен ефект, както каските, защото активно помага или предотвратява деформацията на главата на кърмачето. Материалът е антиалергичен и въздухопропусклив. Препоръчена от педиатрични асоциации и асоциации на детските ортопеди. Акушерките, остеопатите и физиотерапевтите също препоръчват възглавницата.

 

Специалната 3D ортопедична – ергономична възглавница от AnatomicHelp с КОД: 0908 се предлага в три размера S, М и Л

Размер S: За недоносени до 1-вия месец,

Размер M: От 1 до 8 месеца

Размер Л: След 8-мия месец 

За точен размер на номер на възглавницата можете да се посъветвате и с Вашия детски ортопед или неврохирург.

Редовна цена: 89лева. Промоционална ценa: 69 лева

Цената е регулирана минимално за българския пазар (редовна цена в Гърция и Европа: 67 евро)

Безплатна куриерска услуга за продукти над 150 лева. Плащане с наложен платеж.

Размер на опаковката: 34/25/7 см Размер на възглавницата: Овална форма 33х28х2.5cm

Калъфката се предлага отделно (плаща се допълнително 8лв) в универсален (unisex) цвят (шарена), има два вида като цвят (жълта и зачена) и при желание можете да я поръчите  тук за размер М

 

Инструкции за пране: Пере се на 30 градуса на ръка или на химическо чистене

Забележка Моля, обърнете внимание: Запознайте се с нашите условия за доставка тъй като нямате право за връщане на възглавницата (само при дефект, а те се контролират строго). При направена поръчка от Ваша страна (по email или messenger означава че Сте процели и Сте съгласни с нашите условия) Подарете на вашето бебе спокоен и комфортен сън!

Профилактичната анатомичната 3D въглавница е най-доброто решение за спокоен и комфортен сън на вашето бебе, предотвратявайки синдромът на плоската глава и други деформации на главата на новороденото, помагайки едновременно на неговото правилно развитие на мускулите на шията и на гръбначния стълб. Препоръчваме тази възглавница на всички родители както за лечение, така и за профилактика на деформирана глава.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ИНФОРМАЦИЯТА ПО-ГОРЕ Е ПРЕДСТАВЕНА ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ. ЗАБРАНЕНО Е КОПИРАНЕ НА ТЕКСТА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ, ПОСТАВЯНЕТО МУ В ДРУГИ ОНЛАЙН МАГАЗИНИ ИЛИ ИНФОРМАЦИОННИ САЙТОВЕ .

ANATOMICA BULGARIA

89,00 лв. 69,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 69,00 лв.
Моля, изберете: